Televisie

Slagter uit zich kritisch over Dekker

janslagterJan Slagter, directeur van Omroep MAX, heeft een ledenwerfspot opgenomen waarin hij zich kritisch uitlaat over staatssecretaris Sander Dekker van Media. Dekker is tegen een publieke omroep met amusement, maar dat vindt Slagter niets. (meer…)

Radio

Broadcast Partners verzorgt DAB+ Oost-Nederland

Digital Radio+De aanbesteding van het regionale DAB+ netwerk voor Oost-Nederland is gewonnen door zenderexploitant Broadcast Partners. Het is de bedoeling dat dit net uiterlijk 1 september in de lucht is. Eerder won Broadcast Partners ook al de aanbesteding van het DAB+ net voor Zuidwest-Nederland, zo meldt Radio.nl. (meer…)

Online

Endemol wint TV Beeld voor GTST-app

GTSTMaandag worden de TV Beelden officieel uitgereikt, maar Endemol meldt al met trots dat het bedrijf deze prijs met de GTST 5000 app heeft gewonnen. De app was genomineerd in de categorie Best Second Screen Concept. (meer…)

In Productie

Levenslang met dwang

Jan KooijmanLevenslang met dwang is een realityprogramma waarin Jan Kooijman samen met acht deelnemers met een dwangstoornis op een roadtrip gaat door Thailand, onder begeleiding van vier therapeuten. (meer…)