Televisie

Nominaties Lokale Omroep van het Jaar

OLONOLON heeft zeven lokale omroepen genomineerd voor De Lokale Omroep van het Jaar Award 2015. De genomineerden zijn Studio040 (Eindhoven), TV Enschede FM, OOG (Groningen), Omroep Reindonk (Horst aan de Maas), MFM/Dtv (Oss), OPEN Rotterdam en Omroep Venlo. De titel is nu nog in handen van WOS Media, winnaar van vorig jaar. (meer…)

Radio

Edwin Evers 15 uur lang op Radio 538

Edwin EversOp 17 april bestaat het populaire Radio 538 programma Evers Staat Op 15 jaar. Reden voor Edwin Evers en zijn team om dit jubileum van de ochtendshow op een originele manier te vieren. Van ’s ochtends 6.00 tot ’s avonds 21.00 uur gaan Edwin Evers, Rick Romijn, Niels van Baarlen en nieuwslezer Henk Blok 15 uur lang radiomaken. (meer…)

Online

Furtjuh en Enzoknol winnaars VEED Awards

VEED AwardsIn Amsterdam zijn voor de eerste keer de VEED Awards uitgereikt: onderscheidingen voor en door YouTubers. Furtjuh en Enzoknol zijn de grote winnaars geworden. De uitreiking vond plaats in de Westergasfabriek tijdens het VEED festival. De fans mochten bepalen wie er met de awards vandoor gingen. (meer…)

In Productie

Geef om je Hersenen

Geef om je hersenenOmroep MAX vraagt, net als vorig jaar, aandacht voor hersenonderzoek in een live tv-show. Geef om je hersenen is een avondvullend programma met indrukwekkende verhalen, optredens en alles over de werking van ons brein. Presentatie: Charles Groenhuijsen en Leontine Borsato. Bart Chabot gaat als verslaggever op pad. (meer…)