Televisie

India verbiedt documentaire over verkrachting

IKONEen documentaire over een fatale verkrachting mag voorlopig niet in India worden vertoond. Een van de daders zegt daarin namelijk dat de aanval de schuld van het slachtoffer was. Dat was “aanstootgevend en beledigend”, aldus de Indiase politie. In Nederland zendt de IKON de documentaire India’s dochter op 10 maart uit. (meer…)

Radio

Actieweek voor Groot Nieuws Radio

Groot Nieuws RadioNa het slechte nieuws over de financiële situatie bij Groot Nieuws Radio zijn er nu enige positieve ontwikkelingen. Van 9 tot en met 13 maart is er een actieweek om een gezonde toekomst voor Groot Nieuws Radio mogelijk te maken. Tegelijkertijd sluit de zender een faillissement niet uit. (meer…)

Online

Sky Radio begint online 00’s station

Sky RadioAlle positieve reacties op de hitlijst We Like The 00’s Top 500, zijn voor Sky Radio aanleiding voor een nieuw station met de beste nummers uit dit decennium. Het online radiostation is vanaf vrijdag 17.00 uur, na afloop van de lijst, voor het eerst te horen. (meer…)

In Productie

Levenslang met dwang

Jan KooijmanLevenslang met dwang is een realityprogramma waarin Jan Kooijman samen met acht deelnemers met een dwangstoornis op een roadtrip gaat door Thailand, onder begeleiding van vier therapeuten. (meer…)