Televisie

VPRO overweegt maandblad

vproOmroep VPRO zet mogelijk een maandblad in om terugloop bij de wekelijkse tv-gids te compenseren. Een opvallend ouderwets initiatief; zo noemt de Volkskrant het idee van uitgever Hugo Blom. (meer…)

Radio

Wijzigingen bij The Media Exchange

One Media SalesThe Media Exchange brengt per 1 mei aanstaande de front office sales activiteiten onder bij One Media Sales. Zowel Sky Radio Group als Q-music blijven ook hun eigen digitale stations meenemen in hun verkoopproposities. (meer…)

Online

Beeld en Geluid plaatst opnames WOII online

Beeld en GeluidHet Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid publiceert in de aanloop naar 4 en 5 mei een bijzonder deel van zijn Tweede Wereldoorlog-collectie. Het Radio Oranje-archief, bijna 200 uitzendingen, is voor het eerst in zijn geheel online te beluisteren. (meer…)

In Productie

Superkids

SuperkidsSuperkids is een talentenjacht waarin getalenteerde kinderen van zeven tot vijftien jaar het tegen elkaar opnemen met acts in allerlei disciplines. Van zang en dans tot goochelen, acrobatiek en instrumentale acts; alles komt voorbij. Het niveau is hoog. De presentatie is in handen van Wendy van Dijk en Johnny de Mol. (meer…)