Televisie

Dutch dreams in Los Angeles

Suzanne CoxIn het maartnummer van Broadcast Magazine schuiven zes Nederlanders die de stap naar Amerika hebben gezet aan tafel. Houden ze stand in Los Angeles en hoe werken ze samen om succes te boeken? (meer…)

Radio

Uitreiking NPO Radio 4 prijs live te volgen

npo_radio4_160Het Prinses Christina Concours krijgt aanstaande zondag de NPO Radio 4 Prijs. De prijsuitreiking wordt live uitgezonden op Radio 4. In TivoliVredenburg treden diverse jonge talentvolle musici op die zijn verbonden aan het Prinses Christina Concours. De klassieke zender beloont het concours voor het streven om klassieke muziek een weg te laten vinden naar kinderen en jongeren. (meer…)

Online

Online Broadcast: MCN centraal

Jan RiemensIn Online Broadcast, het maandelijks terugkerende katern in Broadcast Magazine, is ditmaal volop aandacht voor het fenomeen Multi-Channel Networks (MCN). De activiteiten van de belangrijkste Nederlandse spelers worden op een rijtje gezet. (meer…)

In Productie

Levenslang met dwang

Jan KooijmanLevenslang met dwang is een realityprogramma waarin Jan Kooijman samen met acht deelnemers met een dwangstoornis op een roadtrip gaat door Thailand, onder begeleiding van vier therapeuten. (meer…)