Televisie

Familie Kruys scoort bij RTL 4

Familie KruysRTL 4 domineert weer de zondagavond, nu Boer Zoekt Vrouw op NPO 1 is gestopt. De Postcode Loterij Miljoenenjacht met Linda de Mol behaalde zondag 2.534.000 kijkers, gevolgd door Familie Kruys (eveneens met Linda de Mol) met 2.466.000 kijkers. (meer…)

Radio

Frank van der Lende op plek Coen & Sander

Frank van der LendeBNN-dj Frank van der Lende (26) is vanaf 1 juni de opvolger van het radioduo Coen Swijnenberg en Sander Lantinga in de middag op NPO 3FM. Dat maakt zenderbaas Wilbert Mutsaers vrijdag bekend in een interview met de Volkskrant. Wie de eveneens vertrekkende dj Gerard Ekdom opvolgt, is nog niet bepaald. (meer…)

Online

Maat begint eigen internetstation

Ferry MaatIn augustus 2013 viel op de radiozender Sublime FM het doek voor het radioprogramma Soulshow van radiolegende Ferry Maat. De dj maakte de eerste uitzending van de Soulshow al in 1972 op zeezender Radio Noordzee Internationaal. Na een korte tussenstop bij Radio Mi Amigo werkte Maat lange tijd bij de TROS. (meer…)

In Productie

De Avond van de Filmmuziek

FilmmuziekTijdens de Avond van de Filmmuziek wordt voor orkest geschreven filmmuziek uitgevoerd door het Metropole Orkest. Op donderdag 12 en vrijdag 13 maart vond de tweede editie plaats in een uitverkocht Koninklijk Concertgebouw te Amsterdam. Op 28 maart om 00.15 zendt BNN de registratie uit op NPO1. (meer…)