Televisie

Rob Kamphues presenteert Mijn Laatste Keer

Rob KamphuesVanaf eind juli stapt Rob Kamphues in het leven van ernstig zieke mensen in het nieuwe SBS 6 programma Mijn Laatste Keer. Iedere aflevering volgt Kamphues voor een langere periode iemand die weet dat hij of zij niet meer beter wordt en dus veel dingen voor het laatst gaat meemaken. (meer…)

Radio

Edwin Evers 15 uur lang op Radio 538

Edwin EversOp 17 april bestaat het populaire Radio 538 programma Evers Staat Op 15 jaar. Reden voor Edwin Evers en zijn team om dit jubileum van de ochtendshow op een originele manier te vieren. Van ’s ochtends 6.00 tot ’s avonds 21.00 uur gaan Edwin Evers, Rick Romijn, Niels van Baarlen en nieuwslezer Henk Blok 15 uur lang radiomaken. (meer…)

Online

Giel App wint twee zilveren SpinAwards

GIELappDe Giel App van de VARA heeft donderdagavond twee zilveren SpinAwards in de wacht gesleept. De app van de radioshow van Giel Beelen won de prijzen in de categorie Mobile en de categorie Content. (meer…)

In Productie

Geef om je Hersenen

Geef om je hersenenOmroep MAX vraagt, net als vorig jaar, aandacht voor hersenonderzoek in een live tv-show. Geef om je hersenen is een avondvullend programma met indrukwekkende verhalen, optredens en alles over de werking van ons brein. Presentatie: Charles Groenhuijsen en Leontine Borsato. Bart Chabot gaat als verslaggever op pad. (meer…)