Televisie

Manuel Venderbos vertrekt bij de EO

Manuel VenderbosManuel Venderbos verlaat de EO. In een verklaring laat hij weten: “De koek is wel zo’n beetje op. Na vijftien jaar vol ups en downs, hebben we moeten constateren dat we steeds meer uit elkaar zijn gegroeid. Ik kan me niet meer vinden in de huidige koers, de visie en het vervolg.” (meer…)

Radio

Top 810 van de jaren tachtig op Radio 10

MadonnaRadio 10 staat vanaf maandag in het teken van de jaren tachtig. De hele week zendt Radio 10 de 80’s Top 810 uit, met de beste hits uit de jaren tachtig volgens Radio 10-luisteraars. Van Michael Jackson en Madonna tot Lionel Richie en Queen, ze komen allemaal voorbij. (meer…)

Online

Nederlandse YouTubers succesvol in LA

Bardo EllensYouTube sterren Bardo Ellens (Banjomovies) en Mert Ugurdiken (Mertabi) hebben succes in Los Angeles. Ze zijn beiden genomineerd voor awards op het Los Angeles Web Festival, het oudste en bekendste webfestival ter wereld. (meer…)

In Productie

Wie heeft de leukste?

WHDLIn iedere aflevering van Wie heeft de leukste? gaan drie kandidaten met elkaar de strijd aan. Wie heeft het leukste filmpje meegebracht? In meerdere rondes tonen drie kandidaten hun filmpje aan een honderdkoppig studiopubliek. De kandidaat met het leukste filmpje wint duizend euro. (meer…)